Beastie Boys har meddelat en turné till stöd för deras kommande memoir. Beastie Boys Book: Live & Direct-händelserna kommer att innehålla avläsningar, samt en Q & A-session med Mike D, Ad Rock och en gästmoderator.

Dessutom kommer det att finnas en live-poäng av Mix Master Mike, en ny Beasties-utställning (kuraterad av Beastie Boys & Beyond the Streets i samarbete med adidas Skateboarding) och en Sonos-försedd “ljudupplevelse” med en mixtape kurerad av Ad -Rock och Mike D, enligt ett pressmeddelande. Kolla in deras schema nedan och hitta biljetter här.

Beastie Boys Book på 600 sidor är ute den 30 oktober via Spiegel & Grau. Läs om Beastie Boys i “The 200 Best Albums of the 1980s” och “The 200 Best Songs of the 1980s.”

Categories: Musik

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *